FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor Goed Gedrukt? Bekijk even of ze in het lijstje hieronder staat. Niet het geval? Neem even contact op!

In de ideale wereld lever je je logo aan in een .ai-bestand. (Dat is de afkorting van Adobe Illustrator.) Met zo’n vectorieel bestand kunnen we je logo zonder kwaliteitsverlies vergroten en verkleinen. 

Vermeld voor een opdruk met tekst ook het lettertype en lever indien mogelijk lettercontouren of outline aan. Zo vermijd je dat onze computers, die je lettertype mogelijks niet hebben, je tekst misvormen. 

Heb je geen ai.-bestand? Geen ramp. Bezorg ons dan een .jpeg-bestand. Daarmee bekomen we voor Full Colour beelden of foto’s op textiel dezelfde kleur als op je beeldscherm. 

Niets begrepen van wat hierboven staat? Een pdf-bestand will do the trick.

Bel of mail ons even. We vinden sowieso een oplossing om je ontwerp toch te bedrukken.

Natuurlijk. Dan kom je er best even mee langs. (Laat je de verpakking wel thuis? Merci.)

In ons atelier bekijken onze drukkers dan samen met jou de mogelijkheden. Technische stoffen die durven krimpen of verkleuren onderwerpen we trouwens aan een teststaal vóór we een volledige reeks bedrukken. Better safe than sorry hé.

Jep, je kunt het zo gek niet bedenken: drinkbussen, sleutelhangers, reistassen, paraplu’s, jojo’s… Kijk maar eens in onze catalogi.

 

Eigen gadgets om te bedrukken kun je helaas niet binnenbrengen. Maar daarmee valt je droom niet in het water. Mail of bel ons even en we zoeken samen naar een alternatief.

Ja, en dat doen we eigenlijk nog ‘t liefst! Afhankelijk van het product is er wel een minimum oplage. (Zo is dat voor custommade t-shirts minimum 1000 stuks.)

Dat ook. Ons uurtarief om je logo te ontwerpen is 60 euro exclusief btw. Hoeveel uren we eraan bezig zijn? Dat kunnen we moeilijk zeggen. Bel ons even voor meer info.

Ja hoor, je bent elke weekdag tussen 9 en 17 uur welkom! Maak wel even een afspraak via info@goedgedrukt.be.

Van de merken die in onze showroom liggen, kun je vaak uitleenartikelen krijgen. Van zodra je die terugbrengt, starten we met jouw productie.  

Ligt het artikel niet in onze showroom, maar wil je het toch bekijken? Onder bepaalde voorwaarden kunnen we dit voor je bestellen. Bel ons even voor meer info.

Je ontvangt altijd een digitale proefdruk waar aanpassingen op kunnen gebeuren. Pas wanneer jij tevreden bent over de digitale proefdruk, starten we de productie op.

 

Geef je liever een ‘go’ op een fysieke proefdruk? Dat kan bij grote oplages.

Bij bestellingen onder 250 euro exclusief btw rekenen we leveringskosten aan. Hoeveel die bedragen, hangt van de bestemming en de grootte van je bestelling af.

 

Afhalen is gratis!

Textiel wordt gemiddeld binnen 14 dagen geleverd. Gadgets duren soms iets langer. Vraag aan onze medewerkers wat de exacte levertermijn is van jouw bestelling. 

Dringend iets nodig? Spoedbestellingen kunnen ook, onder bepaalde voorwaarden.

Staat je vraag niet tussen het lijstje?

Contacteer ons en we helpen je met veel plezier verder!