Goed gezien

Creaties waar we trots op zijn

Eerst zien, dan geloven? Dat mag. We showen met plezier enkele creaties. 

Creaties voor Sigma Coatings

Op een B2B-marketingbeurs in 2010  brachten onze gecompacteerde t-shirts de aanwezige marketeer van verffabrikant PPG Coatings (Sigma Coatings) op een idee: “bedrukte t-shirts verpakt als verfblik, kan dat?” Da’s zeker dat.

En daar bleef het niet bij. Tien jaar verder blikken we terug op strandlakens, Barbecook-stellen, drinkbussen, sokken, mondmaskers, mutsen, t-shirts, sporttassen, … Voor elk idee bestaat een ontwerp, voor elk probleem een oplossing, en voor elke twijfel een alternatief. 

Als preferred supplier van PPG Coatings (Sigma Coatings) zijn we dan ook enorm trots op deze samenwerking.

Fietskledij voor Lantis - Oosterweel

De grootste werf van de eeuw, die ligt gewoon in onze achtertuin! In Antwerpen ontfermt Lantis zich immers over de Oosterweelverbinding. Een ambitieus mobiliteitsproject dat voor minder verkeersproblemen en méér leefbaarheid in en rond Antwerpen moet zorgen. 

Naast de werken aan de ring is er ook een grote gedragsverandering nodig, de zogenaamde modal shift. We moeten met z’n allen o.a. meer de fiets op. Liefst over de nieuw aangelegde fietspaden en fietsersbruggen van het Oosterweelproject natuurlijk. En wat motiveert nu meer dan een nieuwe fietstenue? 

Dus ontwierpen we in het kader van de week van de mobiliteit modieuze fietskledij voor alle werknemers van Lantis. Zij geven graag het goede fietsvoorbeeld. Het idee ontstond bij Lantis, het ontwerp bedachten wij, en het gekozen kledingmerk Craft kwam van textielbedrijf New Wave. Straf hé.

Custommade Zomer van Antwerpen t-shirts

Elk jaar hoopt de Zomer van Antwerpen op zonnig weer en laten ze bij Goed Gedrukt nieuwe t-shirts voor de vrijwilligers en medewerkers bedrukken. Het model komt uit de standaard collectie van het duurzame merk Neutral, maar de textielkleur is op maat van het jaarlijkse thema. Ook de opdruk en het label zijn custommade, elk jaar opnieuw! Geen dertien-in-een-dozijn promoshirt dus. Wél een duurzaam collectors item voor alle trotse Zomer van Antwerpenaren.

En we maken nog veel meer!

Bekijk hieronder enkele van onze vele creaties