Onze sterke merken

Meer dan 50 topmerken

Goed Gedrukt is verdeler van zo’n 50-tal textielmerken. Onze showroom is maar groot genoeg voor slechts enkelen, maar in ons hart zitten er veel meer. Samen met jou zoeken we naar de juiste match. Als kenners van onze merken, adviseren we je graag bij de juiste, textiel-, fitting- en kleurkeuze.  

Hieronder al een voorsmaakje.

Neutral®

Dat we hoofdverdeler zijn van Neutral® zegt eigenlijk al genoeg hé. Textiel van dit fairtrade merk gaat jarenlang mee. Ideaal voor bedrijfskledij of je eigen duurzame merk.

Sols

Wie in de Scouts of Chiro zat, heeft al gehoord van Sols. Dit degelijke textielmerk biedt modieuze modellen voor sportievelingen en hobbyisten, van petjes tot keukenschorten.

Printer

Mik je op een werktenue of bedrijfsuniform dat op hoge temperaturen gewassen kan worden zonder verlies van kleur of vorm? Dan is Printer jouw merk!

Clique

Op zoek naar net dat tikkeltje meer, zachter, afgewerkter… voor de promotiekleding van jouw merk? Snuister dan eens tussen het ruime aanbod van premium textielmerk Clique.

Craft

Custommade wielertenues, volleybaltruitjes of voetbalsokken? Craft kent er alles van en biedt high-end sportkledij voor zowat elke discipline.

Kariban

Promotie-, werk- & vrijetijdskleding kan ook modieus zijn, vindt Kariban. Daar hebben ze de afgelopen 20 jaar dan ook hun levenswerk van gemaakt. 

Native Spirit

Stijlvolle kledij in diverse modekleuren en gemaakt uit organische of gerecyclede materialen, dat is Native spirit 

Bescherming en veiligheid

Bescherm- en veiligheidskledij is een vak apart. Voor vlamvertragende jassen, veiligheidsschoenen, werkbroeken en veel meer rekenen we op Dassy, Projob, Bläckläder en Portwest.

Gadgets

Er bestaan ontelbaar veel leuke gadgets, en dus ook een hoop goede merken. Denk maar aan powerbanks van Midocean, sokken, petten en mutsen van Atlantissportbidons van Toppoint, balpennen van New pen, duurzame koffiebekers van Wow, notebooks van Pf-concept, speakers van Xindao… 

Jep, we know, dilemma’s!

En er zijn er nog hé!

Wil je meer weten over onze merken?

Alles begint bij een mailtje.
Contacteer ons en we gaan samen op zoek naar de juiste match.